Peminat-Peminat Saya HaHaHaHaHa

Malaysia Hensem





^__^

Bald

^__^

^__^

^__^

^__^

^__^

Rock The World 10

Helooooo semua.... Rock The World is back.... kali ini buat kali yg ke 10 nih aku xkan lepaskan tuk pergi konsert nih... Ini konsert wajib kene dtg hahaha... band2 indie dlm Malaysia mmg terbaik wook. Tapi cuma tahun ni aku g ber2 jerk ngan Puhel hahaha.... tp yg plg best skali kan kami dpt tiket FREE walaweeeei.... Thx kt kawan Puhel sbb bg tiket free kt kitorg... Jam 7.45 aku ngan Puhel dah gerak ke KL... kitorg naik Bus ajeeerrrr... smpai kt KL dlm kul 11.30 cmtuuuh.... aku ngan Puhel grak g Bukit Jalil dr Titiwangsa naik LRT..... time tuh x ramai lg org g Bukit Jalil sbb awal lg.... n band2 yg main awal2 pon yg blum top lg... tp mmg panas laaah time tuh, PANAS siooot.... tp xper demi RTW hahaha

Hah... ni lah tiket FREE aku dpt hahahaha syonok gileeeerrrr laaaaah lalala


Hah.. tgk laaah xdek org lg dtg.... kosong jerk lg hahaha bapak awal kitorg dtg....

Ini main stage... kt stage ni tuk band2 yg dah glemer laaah mcm Bunkface, Pop Shuvit, Desagree, Love me Butch, Gerhana Ska Cinta, Azlan and The Type Writer, Grey sky Morning n byk laaaah haha

Ini second stage... stage nih tuk band2 baru nak naik laah n pomot band diorg laaaah.... mcm band apa ntah aku x igt nama2 band yg perform kt cni.... tp kt cni byk band Hardcore ar yg perform.... n aku x layan sgt muzik hardcore ni hehehe

Ini host tuk main stage, nama mamat nih aku x igt gak haha.... tp dia mmg style ar.... aku suka dia jd host... Plg best kasut dia lg mahal dr kasut penonton hahahaha....

Ni one of band yg perform... ni band korg kenal kan???? xkan lah x kenal haha...Azlan n the type writer....

Yeeeaaahhh tepuk amai-amai, belalang kupu-kupu..... tepuk biar pandai, emak upah susu bla bla bla.... hahaha ni satu jelah band aku smpat amik sbb bateri phone aku gedik wat2 lemah plak... adooooi..... Tp xpeeer aku dtg poon nk tgk Bunkface coz last year x dpt tgk letih sgt koot.... so tahun ni dpt laaah tgk.... BEST SYIOOOT

Ops... ni candid2 awek KL.... ish ish ish...... BESAR PUNYAAAAA hahahahahaha

^__^

Wooohoooooo

Senarai Jejaka Blogger yg untuk SAYALAH LELAKI ITU sudah keluar... so kepada sesiapa nak melawat Blog2 jejaka melayu idaman leh ar msuk ke Blog ini SENGAL ZONE ok.... daaaa!!!

^__^

Kawan Baru Saya


Meet my new Pren... his/her name is ASUS A42J.

^__^

Bila Masa Pulak Ni ???


Bila masa pulak ko dah pandai main drum nih???? ambooooi dah maju skrg yeeerrrrr.... ewaaaaah ni yg wat aku marah nih.... dah lah g x bgtau aku!!! lagi lah aku marah.... mmg nak kene bdk nih.... mung tau dok aku ni pantang tgk org g jamming x ajak aku... dah lah aku ni vokalis yg agak termashur dlm abad nih.... hisssshhhhh panas tul aku... next time ajak aku... leeeh aku tlg melalak kt ctuuuh.... hahaha anyway jgn buat mnde x senonoh, kalo aku tau mung paham2 jelah ek....

^__^

Sayalah lelaki itu... hah mnde plak ni???? aku terbaca lah satu blog nih dan agak menarik apa yang cuba dia buat... so apa lagi aku join lah mnde nih... apa bnde aku maksudkan??? cuba korg tgk blog nih SENGAL ZONE. Oklah aku citer ar skit psl mnde nih.... kt situ penulis meluahkan perasaan dia yg mana dia tak puas hati byk sgt blog perempuan.... so mana blog lelaki???? so kt sini aku nak interframe laaaa nk pomot blog aku ni yg secondhand nih hahaha.... Apa syarat2 nyaaaa??? tgk ni

1) Letakkan tajuk entri : Sengal Zone : Saya Lelaki Itu!

2) tidak perlu letak banner, hanya letakkan link blog ini Sengal Zone sahaja

3) Wajib letakkan gambar.

4) Nyatakan diri anda melalui tiga perkataan.

5) Link kan entri dalam komen.


Cuti2 Rumah



So cmni lah kalo cuti, dgn diri yg tak terurus... ish ish ish... Selamat Pagi Pian Sastro

^____^

Suatu Ketika

Apa itu "Suatu Ketika"

Hah ni segmen terbaru aku lah yg mana aku akan share detik2 berharga aku lah. So kat sini aku nak share ngan korg yg mana detik2 manis aku. So untuk episod pertama aku, aku nak share lah citer aku time skoloh dulu... dulu aku ni ceeeeh dulu konon skrg poon active lg nga Scout nih... skoloh aku antara scout yg plg tip top lah dalam daerah kuantan nih.... mmg active giler.... merantau ke pelusuk seluruh negara... keje berjalan jeeerrrr... haha. Kalo kat sekoloh scout berada di kedudukan no2 ar lepas KRS kira kt skoloh KRS nih tip top laaaah.... tp kami xnak ngaku kalah... sblum aku akhiri zaman skoloh aku nih aku nak scout kt skoloh aku dpt atasi KRS. Finally kami berjaya apabila scout SABS diiktiraf sbg Unit Beruniform terbaik kt skoloh aku..... Suka sgt kitorg time tuh.... Rasa mcm menang Pidato plak hahaha tp moment nih mmg aku suka n xkan aku lupa punyaaaaaa....


Inilah barisan AJK yg bertungkus lumus mndptkan title tuuh... x sangka ianya mnbuahkan hasil yg cukup bermakna.... Tgklah kawan aku tuh Sareen Rao smpai menitiskan air mata kegembiraan yg x terkata hahahahaha.... Biar aku perkenalkan mereka yg berada dctuh dr sebelah kiri Usop, suhail, Aku ofcoz, Aifaa, Sareen. kalo yg duduk tuh dr kiri Rozita, Mina, Ifah, Zarith n Jan. Ade lg sbnarnya mungkin time tuh mereka tgh jaga gerai kot.... Oh lupa nk ckp ni time Hari koQ skoloh aku huhu. Ok itu jelah dokumentari aku nk citer hehe so semoga berjumpa lagi rancangan Suatu Ketika pada episod yg len ok, terima kasih kerana mnbaca... Jumpa lagi

^_____^

Tiket Panas

Aku ade gak tgk iklan mnde nih tp x paham sgt apa yg best sgt pakai mnde nih. Pada suatu hari aku suruh lah adik aku g beli ToPup tuk aku, tiba2 dia bwk balik bapak kpd topup... punyalah besar.... terkejut aku. Aku pelik lah tgk apa mnde lah nih.... Adik aku pon Xplain lah kt aku mnde nih.... so baru lah aku paham... org ckp pkai ni byk jimat kos... betul ker???? xper2 aku cuba pakai kalo best aku beli sokmo ar pasni hahaha



Mnde plg best nyer kalo aku ade 2 tiket aku leh g Pizza Hut pastu mntak pizza harga singgit.... pergh.... mana nak dpt hahaha..... so kalo ade sapa2 yg berminat pakai mnde nih pakai laaaah... cubalah ia.... dan Mari Raikan hahaha slogan dia hahaha

^_____^

Bilik Kakak Saya

video

hehehe

sowy yeerrr kakak

sbb mnbongkar rahsia bilik ko nih

ade aku kisah???

hahaha tp bilik ko lawa laaaah

^_____^

Aku Tak Bodoh

Hari ni aku tgk citer ni ngan adik... xtau pesal aku nk tgk sgt citer.. tgk trailer mcm best jerk... so aku ajak ar adik aku g tgk citer.... Bila tgh main citer ni mcm layan gak citer nih... klakor+siyes so mmg citer gini aku suka tgk... kalo sblum ni aku suka tgk citer KAMI the Movie so ni kira second movie malayu aku suka... Jalan citer dlm citer ni mmg x banyak bohong laaah... mmg realiti masyarakat org Malaysia.... so citer2 cmni lah aku minat tgk dr tgk citer cintan-cintun lah... Hantu raya laaah... apa laaahhh... adoooi bosan laaaah.... Hope director2 dlm Malaysia ni buat citer budaya hidup org Malaysia...

Dari 5 bintang aku 4 1/2 hehe

Thumbs UP ^__^

Abang Saya Kahwin

Kenapa??? x caya??? caya jelah... he is my Brathe laaah.... even our skin totally different but BIN ktorg sama laaaah... biasa lah bapak kami ni HEBAT orgnyaaaaa... hahaha

Walaupooon dah lama abg aku ni kahwin tp usia perkahwinan diorg x smpai setahun lg... so disini aku nk wish lg Selamat Pengatin Baru kt Abg aku nih.... kahwin jugak ko akhirnyaaa hahaha... Tahniah yeeeerrrrr.....

Bola Air

Wuhuuuu... aku x penoh main bola air nih... x pndai pooon main belasah jerk tp syok gak main nih... mana tak syok aku saja xtau brapa byk aku score hahaha malas jerk nk bising.... aku duk lah cari2 gamba2 aku main bola nih tut tut jumpa... sapa punya kamera aku poon xtau tp time kasih sbb byk plak gamba kau... femes mak hahahahha... btw aku dah susun gamba ni dan jadikan ia satu cerita hahaha... so enjoy the story moory nih yaaaaaa...

Yeeeaaaaah x sabo nak main bola air nih.... memandangkan aku ni dudk kt air putih so kene tunjuk hebaq ar skill main dlm air nih... dpn aku nih Presiden Persatuan Mahasiswa Sabah... namanyaaaaa... ALAMAK aku lupa, sowy bro!!! hahahaha hah baru igt Salleh namanya...


Yeeerrrr permainan telah pon bermula, masing2 menunjukan skill masing2 walaupon sorg2 xdek pengalaman main mnde ni termasuklah aku nih haha.... baling sana, baling sini... smpai poon dok kt aku nih... puas lah duk pggl "weeei pasing lah bola kt aku nih" berebut bola mcm main bola jaring jerk.... siap jerit2 lg... ouch!!!

Bola dah smpai kt aku tp mamat blakang main BOHONG dia tarik rambut aku nih... tau ar rambut aku mcm justin bieber... chait... kalo tak leh score dah aku nih... hah blakang aku tuh namanya syazwan.... dia presiden kelab PEMADAM... bukan robar tuuuh.... huhu



Aku masih lg menanti kehadiran bola.... mcm biasa lah aku jerit2 mntak bola... "Woooi bglah bola kt aku nih... aku top score kot"



Akhirnya bola smpai gak kt aku nih... hahaha aku apa lg wat larian pecut ar dlm air.... berejam gak aku nk nyampai ke pintu gooL... org len kt blakang aku nih dh siap hulur tgan nak tarik rambut aku nih.... sakit doll rambut aku duk tarik oleh mereka...... Langkah demi langkah aku mnhmpiri pintu GooL... aku dah nmpak pintu kemenangan dctuuh hahaahaa



GOOOOOOLLLLLL akhirnya gol pertama telah berjaya dijaringkan oleh aku... wuhuuuu malas jerk nk bising.... aku kan top scorer.... walaupoon xdek pengalaman tp main mcm juara dunia beb.... hahaha




Setelah bepulun-pulun jaaam main... badan poon dh penat... game poon tmt.... keputusan seri sbb masing2 x igt brapa goool sumbt... hahahaha... pepepooon main nih mmg best lpas ni kalo ade kelab sukan nih aku nk join hehehehehe...
CHOW







Danga Bay







































Final Exam

Final oh Final

Kini ko menjelma, sudah lama aku menanti kehadiran ko, muncul ko akhirnyaaaaa wahahaha















Ok ini paper OOP atau JAVA, paper ni masa aku time diploma dah amik tp kene amik semula sebab silibus kt UTM len so kene ar amik semula.... paper ni ok laaaah kot















Hah... diorg nmpak aku sibuk amil pic leh plak suh aku amik pic diorg... yelah2 aku amik ar ni hehehehe clik clik















Tekun jerk bdk2 ni amik exam hahaha eh??? pesal aku amik pic lg time org tgh jwb hahahaha selamba jerk aku

OK good luck chow

150 juta

Untuk kali keseratus lima puluh juta
Mereka tanyakan engkau soalan yang sama
“Eh kenapa kau masih lagi mahukan dia?”
“Apa kau buta, apa kau pura-pura suka”

Di seratus lima puluh juta kali itu
Di depan semua engkau tarik tangan aku
Yang sedang buat muka kosong tak ambil tahu
Sambil ketawa engkau bilang satu per satu

“Dia mungkin bengis seperti singa”
“Tapi dia nangis tonton cerita Korea”
“Dia mungkin keras bila bersuara”
“Tapi dia jelas, jujur apa adanya”

“Aku lagi kenal dia”

Dah lebih seratus lima puluh juta kali
Aku pesan padamu apa yang bakal jadi
Engkau dan aku ada mungkin tidak serasi
Engkau sangat manis, aku ini pula dawai besi

Di setiap seratus lima puluh jutanya
Aku pun dalam hati semacam tak percaya
Apa kau lihat pada aku jujurkan saja
Terus kau cubit dagu aku, sambil berkata

“Saya mungkin baran tak kira masa”
“Tapi saya tahan kalau yang salah saya”
“Saya mungkin saja keras kepala”
“Tapi saya manja bila kita berdua”

“Saya kenal sayang saya”

Buat apa dicerita
Bahagia kita rasa
Biar tak dipercaya
Peduli orang kata

Baju ronyok tak apa
Asal pakai selesa
Berkilau tak bermakna
Kalau hati tak ada

Aku lebih bengis dari sang naga
Tapi bisa nangis semata demi cinta
Suaraku keras tak berbahasa
Kerna aku rimas gedik mengada-ngada

Aku mudah baran tidak semena
Mana boleh tahan angin cemburu buta
Dan aku sengaja tunjuk keras kepala
Aku punya manja, kau saja boleh rasa

Assigment OH Assigment