Peminat-Peminat Saya HaHaHaHaHa

Bukit Gambang Water Park

Aritu Suhel Hadri selok sgt nk g mandi kt Bukit Gambang Water Park.... yelaaaar kami nk g ari lain tp dia plak xleh nk join pade ari yg kami nk g tuh... so dia pun ajak laaar g awal2... yelarkan... sian plak kt dia aku pun g jelaaar... dia ajak awex dia tp awex dia xnak plak ikut.... frust dia hahahaha... xper Suhel... kt sane kan ramai awex hehehe....


Kalo nk citer pasal water park pertama kt Pahang nih... not bad laaar... janji adooo kt Pahang... huhuhu.... mcm2 lar ader kt ctu... abis belaka aku main.... tp yang aku paling suke river laaaar coz rileks jeeeer.... kalo slide tuh xyah ckp laaar.... hahaha seram ckit2 jerk... huhuhu coco beach aku x suka coz punca kulit aku jd gatal dan kemerahan... huh!!!! ramai dooo kt coco beach tuh.... cam sial jerk...huhuhu tp keseluruhan OK.... tp kt Melaka lg best hehehehehe sory!!!! next time aku g lagi huhuhuhu.... thanx wat water park kt Pahang nih..... baru lar enjoy duk Kuantan... ade gak tmpat baru nk berhibur...huhuhu















Tahun ni... raya sederhana jerk coz x ramai balik.... so agak sunyi lar umah...huhuhu bored gileeer u know.... tp mende paling best skali biler Pak sedara aku dtg bwk kete baru dia















So xdek aper nk citer itu saje story raya aku....
selamat hari raya

ShiSha Night




Hehehe.... nothing 2 saying.. only for viewing jerk...

Bos aku ajak laar budak-budak opis aku berbuka puase bersama beliau... aku pun "HOOORAAAAAYYYYY" bos belanje makan... orang belanje mesti ar best kan... so Terima Kasih yeeer BOS... hehehehe

Nama dia Che Moll


Ini Che Moll... dia selau dtg lepak umah aku, dan aku suka lepak ngan dia. Tiap2 hari dia dtg umah aku n lepak ngan family aku! tp mak aku x suka Che Moll, tp kami adik beradik suke Che Moll. Adik aku yang paling kecik yg paling suke dgn Che Moll. Pernah sekali Che Moll tido ngan aku... nasib baik aku tak tindih dia kalo x mst dia jerit n cakap aku huhuhu... pernah suatu ketika kepala Che Moll terbelah akibat bergaduh ngan anjing... cian Che Moll... aku xleh nk wat per pun.. nk bawak klinik xdek duit just doa jelar hurm... tp skrg kepala dia dah ok... hehehe kami adik beradik suke sgt2 hehehe semoga Che Moll sihat sejahtera yeeer.... KAMI ADIK BERADIK SAYANG SANGAT2 KAT "CHE MOOLL"

hehehe ini antara xtvt berbuke puase aku yg terbaru laaar.... aku ade berbuke puase ngan family , bdk2 opis aku , ngan bakal abg ipar laaar... mcm2 laar so ni pic aku ade upload tuk view kt korang tgk lar yeeer

ini ngan bdk2 opis aku...




ini ngan family aku...






ni ngan bakal abg ipar kui kui kui... nk amik ati lar tuh

Aritu aku ngan Psank plan ar nak wat bukak puase... so mcm biase aku jadi orang suruhan untuk menghebohkan event nih....so segala kos topup aku tanggung sendiri.... mula2 aku ngan Psank nak wat hari ahad... tapi ramai plak nak ari isnin coz cuti merdeka, so wat laar hari isnin... tak ramai pun yang join coz ramai yg study n busy body....(nyampah aku)!!! So ini antara just in time picture i take... enjoy k


hehehehe....terkejut kunun...
Sirius jerk muke Psank, citer bende lar dia nih???

Suhail n Shafiq....

Murtabak kat atas nuh sumbangan dari Abang Psank kite, dan sise makanan atas nih.. xtau sape punyer