Peminat-Peminat Saya HaHaHaHaHa

Permainan Uji Minda....

Pada hari jumaat lepas... Kak Ifa bdk opis aku bawak laar satu game kat opis... yelar boring kalo xdek ape nak wat... dia bawak lar game yang boleh menghilangkan rase boring... Kak Ifa cakap game nih adik dia yang beli... agak mahl laar jugak game nih... game ni simple jerk... ia hanya satu bongkah kayu yang dipotong menjadi 4 bahagian.. tp setiap bahagian tuh ade mcm2 bentul laar... Ape kite perlu wat kat game nih kite wat bentuk mengikut gambar yang ditunjukkan... Macam2 bentuk kite kene buat dan ade 100 bentuk kite kene wat... memang pening buat bende nih... hahaha tapi memang kelakar laar... aku sorang wat pun tak lepas... hahaha aku siap gaduh lagi ngan bdk2 opis aku... yelaar masing2 tuhjuk pandai... padahal x dpt pun selesaikan hahaha tp game ni sumpah aku mls nak main... wat sakit hati jerk hahaha

Hah ini gambar game yang aku cakp tuh... rasenya korang tau game ni kan... semua orang pernah main kan....

Hah... ini antara yang aku dapat buat... hehehe same x bentuk kt gambar kecik tuh????

Pada 19/08/09 hehehe Lect aku belanje aku makan kt Kenny Rogers... bapok best nyer... hahaha biase ar org belanje anyway thanks a lot yaaaa....


Aku ni tak biase makan kat sini so diorg suh aku makan mende nih ....


Ni lar mereke yang berlanje aku hehehehe cun x??? cun kan... (hehehe bodek)

Aku ada liveMessenger


Kalo korang nak add aku kt liveMessenger, boleh..... apa salahnya korang just taip pian_sastro@live.com ok senang-senang nanti kite borak k

Aritu Cik Suhana suh aku jd MC tuk satu acara majlis... Mula-mula tuh aku macam malas jee... tapi Cik Suhana macam mengharap jerk so aku ok jelar... huhuhu tapi tak best nyer tak ade mikrofon lar... terpakse lar aku terpekik terlolong kat ctu hmmm... tapi event tuh kira oklar hehehe thanks to all who involved this event k... so cath up this photo yeeeah...






Trip to Melaka

Aritu bdk2 umah Emme Bazari nak g jalan2 ke Rumah Macha kat Melaka... So aku ni gatal ar nak join walaupun mereka ajak aku hehehe, aku peduli apa coz aku mmg giler marantau dan melancong. Best gak g jalan2 kt Melaka nih abis semua tmpat kitorg merantau. Tempat paling best g mandi kt A'famosa water park lar... mmg giler ar n best ar hehehe kalo ada masa n duit lebih aku akan pergi sana lagi beb... but anyway thanks a lot to Macha n family coz allow us tumpang tido kt umah dia... n Mak Macha punya masakan mmg best siot... hehehehe

Apai masa nih ingat wat mende ni rm10 jerk n kitorang plak yg suruh dia wat tapi alik-alik bukan rm10 ada lar rm50 lebih kot huhuhu dan mereka yang suh Apai wat trus xnak ngaku yang mereka ada suh Apai wat... Cian Apai wakaka...
Ini dalam Pahlawan Mall... cantik gak ar mall ni, coz mall ni agak unik ar kalo nak tau apa yang unik u all g lar sendiri
Ini pandangan dari atas Pahlawan Mall, Masa nih kami naik menara Taming Sari.. best gak coz Menara nih berputar... leh tgk bandar Melaka yang cantik giler hehehehe

Kami rest jap kt depan Muzium n sambil-sambil tuh berpicture laar...
Ini berpicture belakang A'famosa
Losr idea nak g mana... hehehehe


Xdek keje hehehe


Gambar2 di atas nih kami kat A'famosa water park....

Masa nih otw balik kuantan coz masing2 ada kelas dan juga aku ada hal sok n mlm tu gak kami kene balik hehehe

Pada tarikh yg aku tak igt dan seingat aku masa tuh akhir bulan6 aku telah pu tamat pengajian aku di kolej IKIP. Masa tuh aku last paper Network. Susah giler ar paper Network tapi alhamdulilah aku lulus jugak subjek tuh dengan kredit hehehehe. 3 tahun aku belajar kat Kolej IKIP dari Julai 2006 hingga Jun 2009... Banyak ar gak kenangan aku di Kolej IKIP nih. Kalai nak nk cakap pointer aku kejap naik kejap turun tak menentu sangat pun. Tapi utk total pointer aku lps ar... kira aku nih golongan org kedua ar...hehehe So kepada kawan-kawan aku yang masih terkandas tuh teruskan perjuangan yerk.... perjalanan korang masih jauh lagi beb... and aku tau korang sayang lagi kt IKIP tuh huhuhu so semoga berjaya yerk... dan aku plak adakah aku akan sambung pengajian aku??? Jawapanya akan aku beritahu nanti yerk ok... chow

Dari kiri Masayu, Farina, Fadhilah, Puan Kasma, Puan Mazlina, Aku, Nabilah, Zumairah dan yang xdek kt ctu Adhwa

My Birthday Party

Hehehehe... aritu aku n kawan2 celebrate birthday aku kt tmpat karaoke kt kompleks teruntum. Thanks a lot to all my friends coz coming to my birthday party... hehehehe thanks guyssssss!!!!

Hehehehe ni gambo aku potong Kek..... dr sendiri sponsor hahahaha


Mira adalah twin aku.... so aku celebrate skali ngan dia....


Antara mereka yg menghadiri party aku hehehehe


heheheh kek yg aku beli... murah jerk... dlm rm50lbh gtu...

Ni hadiah yg aku dpt.... thanks to Jan, Farahin n Usop.....

English Course...

Gamba2 ni aku amik masa aku g kursus base inggeris.... Tapi time masa kemuncak kursus tuh... time kami wat english drama dan ianya adalah pertandingan... tapi group aku kalah xD hahaha


Ini dua machaaa tgk joget lagu hindustan maaa.... aiyoyoyo



ni faiz n awex yg aku lupa nama dia hehehehehe


ini mak tiri n anak tiri yg jahat sgt2 hehehehe


group ni wat ala ala high school musical gituuu


Mana gambo aku acting???? ini dia hahahaha






SALAM PERKENALAN DARI SAYA PIAN SASTRO
*
nama saya penuh Nur Suffian Syukri Bin Abdul RAffar... U can call me Pian... ok
*dilahirkan dan menbesar di Kuantan, Pahang Darul Makmur...
*saya seorang simple jerk.... xdek apa yang menarik tentang diri saya ini....
*hobi saya sebenarnya adalah merayap keseluruh Malaysia ni.... memang saya suka melancong
*saya ni suka sangat makan makanan yang berunsurkan ayam... apa saja asalkan ada ayam...
*saya tak suka pada pergaduhan dan tidak pernah bertumbuk dengan sesiapa pun....
*sampai sekarang saya masih tiada girlfriends..... coz saya ni sangat pemalu orangnya....
*saya ada myspace... saya ada facebook... saya ada friendster...
*so kalo page saya ni menarik... selalu lar kunjung yeer....