Peminat-Peminat Saya HaHaHaHaHa

Biarlah.....


Biarlah DIA,
Tak tahu tentang apa yang aku rasa..
Biarlah DIA ,
Tak tahu walaupun aku perlukannya setiap masa..
Biarlah DIA,
Melihatku tanpa perasaan..
Biarlah DIA,
Tak tahu apa sebenarnya kata hatiku..
Biarlah DIA,
Tak tahu apa perasaanku..
Biarlah.....

Undi laaah blog saya

Nasi IRAN

Assalamualaikum... Fuuuuuh dah lama aku tak update blog aku ni~~ yelaaah busy katakan... hahaha sebenarnya bukan busy apa pooon cuma xdek apa yg menarik n bahan aku nak kongsi ngan koramg2 sume... yelaaah nak bloging kene lah share something yg best2 kaaaan... xkan aku nak g nak jugak update kt blog haha... apa2 pooon thx kt korang yg sudi follow blog aku yg uzur ni hah.... ni nak ketuk balik ngan paku-paku nih hahaha... ok lah btw aku citer dulu laaah perkembangan aku skrg... aku baru jerk abis final exam untuk semester yg kedua... alhamdullillah result aku meningkat dan aku puas hati ngan result aku.... jujur aku ckp aku x penah dpt result yg mcm tuuuh amin sgt2 kt Tuhan.... so skrg aku tgh wat short sem... aku amik subjek Teori Sains Komputer yg di ajar oleh Dr Toni Anwar.... dia ni dtg dr Indonesia.... tp yg x best dia ajar kami x brapa nak faham hehehe... tp xper boleh slow2.... dulu aku duduk kt Kolej Tun Ghafar Baba... skrg untuk short sem duduk kat Koleh Tun Dr Ismail.... kolej no nmpak jerk uzur tp toilet 5 bintang hahaha n dekat giler ngan fakulti aku... so g jln kaki g kelas hahaha....

OK apa aku nak share ngan korg untuk post aku pada kali ini aku nak post laaah makanan yg paling kenyang penah aku makan.... ni gara2 kawan aku nama dia Syidi ajak laaah makan kt gerai Iran kt Kolej Perdana.... aku sure makan ctuh mahal yelaaah foreigner punya kedai kaaan... tp xpe laaaah nak rasa kaaan... tp aku bwk air sndiri laaah tuk jimat kos haha... kamu order makanan yg sama.... nama nasi nih apa ntah aku pon dah lupa... sbb kami order nasi ni sbb ayam dia byk hahaha.... so ini beberapa gambar yg smpat aku snap.... JGN TERLIUR TAAAUUUU

Ini laaah nasi Iran yg kami order... sama mcm dlm gambar yg tunjuk kt kedai tuuuh... nmpak sedap kan??? harga pooon sedaaaaaap...... harga untuk sepinggan ni rm7 lalala

Hah ko tgk tuh nyah ayam dia.... perrrrgggghhhhhh mendidih nafsu makan aku tgk.... siap dia letak mentega lg tuh hah.... apa fungsi mentega pon aku xtau laaaahhhh......

Wooooo ko tgk tuh tomato pon dia bakar..... aku makan jugak tomato nih.... hahaha xdek apa beza rasa sama jerrrrkkkk hmmmmm.... terliur???? hahaha

Ini kuah kari dia.... tawar... x rasa apa sgt hahahaha kalo makan roti canai poon boleeeh nih....

Yeeeaaaahhhhh inilaaaah nasi aku tuk makan mlm aku.... so pasni jgn harap laaah aku nk dtg lg.... mahal koooot hahaha tp kalo ade duit lebih aku g lg koot rasanya hehehe

Ok laaah tu jelah nk share ngan korg.... hope korg enjoy yerk apa yg aku sharing mlm ni.... ok chowwww

^__^