Peminat-Peminat Saya HaHaHaHaHa

cousin... comel kan






Aku Buaya???? ahak ahak

Pian : eh??? mcm kenal lar awak berdua nih... kita pernah jumpa kan sebelum nih??? waaah makin cun laa awak berdua nih...

Pian : sudi tak awak berdua keluar ngan saya... kalo sudi, apa kata kita tengok wayang nak??? hari ni ader citer best tau....

Pian "~~ yeees... diorg nk kuar ngan aku laar ahak ahak~~

Mira... lama sungguh kita tidak ketemu yaa... setiap tahun aku sentiasa ingat 10/08 kerana sama birthday koot... pabila ku melihat mu makin lama makin cun n matop... aaaahhh...

Jan... harum sungguh bau rambut mu itu.... syampu apakah yg kau gunakan... ingin sekali aku menbeli syampu serupa dengan mu itu... aaahhh....


Sayang U All....

Ini shot2 yg diambil ketika kami bersama... shot situ shot sini... shot shot syok sendiri koot!!! Lawo kooot Ayu edit pic nih hehehe

Sementara nak tggu lampu hijau... bergedik lg koot... tgk gigi aku n Ayu... sapa paling kuning??? Nad muka dah mcm Yuna daaa...

Memandangkan Mak Sdara Nad keje kt tmpt karaoke yg aku tak igt nama.... dpat lar diskaun hehehe

Gambar2 ini ehsan dari Ayu....

Suhel Hadri Anak En. Sam


Aku ngajak lar Suhel ni g TC , then dia ckp ok... so dia pon bwk lar kekasih hatinya cik Pika... in the same time Azrul, Fazrin dan Shazli pon ader....Suhel kalo ko ader baca blog aku time tuh Azrul ader nak tanya ka something tp xtau nape dia tak tanya hik hik.... selang beberapa puluh minit Azrul, Fazrin dan Shazlin beredar nak pergi makan calong, mereka ajak aku tp malas lar sbb nak on9 jap kt mcD hehe... sambil2 lepak ctu Pika pon amik lar pic aku ngan Suhel.... Trimas Pika coz send this pic too me yeeer....

Hek Mung

McD Teluk Cempedak




Bowling




capture by Pika ^_^


Aku ajak lar kawan aku Mira, Jan, dan Faiz keluar pergi menonton wayang... mula2 nak tengok citer Valentines day.. tp sold out plak. Aku tanya mereka nk tgk citer apam diorg ckp amik je citer apa2 janji tak lewat... so aku amik lar citer nih.... mula2 aku igt ni citer org putih tp citer cina rupanya so aku belasah jelar... bila dah sampai time tuk msuk wayang, kitorg masuk lar mcm biasa... kitorg cr lar seat tuk kitorg nih... lepas jerk kitorg duduk... aku pasan lar ader org cina nih duk asyik set2 aku nih... pelik gak naper diorg tgk kitorg nih.... aku tgk lar org kt keliling wayang tuh... rupanya kitorg jerk org melayu dlm panggung tuh... patutlar diorg asyik tgk jerk kitorg nih... tp citer mmg kelakar.... start dr awal smpai habis tak abis2 dgn mnde lucu, so kepad mereka nk tgk citer klakor, aku suggest tgk citer ni k....

Sory Adam RL3...




Adam... walaupun ko tersingkir pada minggu ke TIGA, aku sebagai kawan ko tetap sokong ko Adam... Bdk2 tc akan sayang ko sampai biler2 koot. Sekarang ko dah jadi cikgu, kalo ko rindu ngan dunia lawak ko tuh ko buat jerk lawak depan anak murid ko tuh, mesti bersemangat diorg nnt tau hehehe akhir kata dari aku.... "sela sela selamat tinggal Adam RL3"

HDR farking crazy






Lokasi : Air Terjun Pandan (Panching)
Capture By : Mr. Psank

Thanks Yuna

Kawanku INSEP


Yang berdiri ==> Abg Wan, Umi, Kak Shidah, Suzie, Syarifah, Yatie, Najib
Yang duduk ==> Lutfi, aku, Ajib, Ayie, Sashi, Hafiz

Yang bertanduk itu En. Bahrin.... kami sayang En. Bahrin hehehe

SRECK vacation (part 1)





Studio C (part 2)