Peminat-Peminat Saya HaHaHaHaHa

Bulan Puasa

Pejam celik pejam celik dah bulan puasa... mmm.... puasa tahun lain dari yang lain bukan sahaja menahan lapar dan dahaga... menahan dari tengok mende-mende yang tak patut tengok... menahan dari melakukan perkara-perkara yang keji.... akan tetapi menahan kerinduan aku pada si dia... hahahaha yelah tuh Pian oooiiii hahaha!!! tahun ni aku puasa bersama-sama kawan-kawan baru aku dan ini kali pertama aku berjauhan dengan famili aku...

rindunyaaaa kt famili...... T.T

Kalo di ingatkan kembali time kecik-kecik dulu... ish ish ish memang degil... hahaha kalo tak telan air paip memang tak sah.... yelah time tuh baru belajar puasa kan haha!!!

Bila dah berada kt UTM nih... nak pulaknya puasa kat sini byk tul cabaran n dugaan aku nak tempuh nih... yelahkan nak pergi kelas pagi2 nak nek bas pastu bhnti kt fakulti pengurusan pastu nak kene jalan kaki ke fakulti aku yg jauhnya dlm 1.5km kot huhu (mcm tipu jerk... kurang lg kot) fakulti aku kat atas bukit so agak penat....

Dengan cuaca yang panas terik... aku mngagahkan diri untuk kelas di bulan puasa yang mulia ini.

Bila ada kat tmpat org nih byk mnde kene belajar mcm adat org cni mcm mana n byk mnde lah... kt sini pon yg beza yg sgt2 ketara makanan dia lah... nak cari lauk ikan patin mmg xdek laaah haha.... kt sini femes ngan nasi ayam penyek, setahu aku tuh makanan org indonesia tp femes plak kt sini tapi x pernah try pooon haha!!! tapi aku agak terkilan sikit sbb tiap2 tahun aku mesti tgk pengumuman puasa, tapi tahun ni x dpt tgk plak uncle nihhhhh

saya akan merindui uncle...... xper2 tggu raya plak... hehehe

Apa2 pooonnnn..... aku nak ucapkan


Kepada semua kaum muslimim dan muslimat sekalian agar puasa kita pada tahun ini diberkati oleh Allah s.w.t dan juga aku berharap bulan puasa nih dapatlah aku berjimat dan juga dapat menurunkan berat badan aku nihhh..... hehehe

~~tammat~~

Thx all THE whishes!!!!






Thx u all.... byk giler wish birthday!!! nasib x anta kt Hphone... kalo x serabut aku ngan msej... tapi kesian kt email aku hahaha... btw aku sayang korang muuaaahhh muuaaahhh muuuaaahhh




p/s : Nanti g shoot sama2 ek..... haahaahaa

Pentas Dunia MTV

Yeeeees laaah..... dpt gak pergi MTV World Stage nih.... siyes doooh mmg best syiot!!! Last year x dpt pergi tp dpt g Rock the World bebeh... hahaha teruja gila ade kt ctuh yelah kan first time g konsert besar cmni kan.... ramai giler kot org kt sana..... berhimpit himpit sekali..... aku mmg tggu giler time Kak Katty ni hah perform..... mmg best syiot.... lagu feveret aku i kiss a girl ar hahaha so ni gamba2 aku copy kt tenet.... lawa kan???? haha

Time ni dia nyanyi lagu i kiss a girl.... besar gila buah ceri tuh.... pon sodaaaap

Best gler dia nyanyi lagu Thingking of U....

Ni lagi satu best female nyer performes.... ni group nyer dr Korea kot Wonder Girl!!! aku x follow sgt diorg ni tp lagu yg aku tau lagu apa namaya??? Nobody no body???



Ini band Denmark mari... satu kampung ngan KakCelin Dion... aku suka gila lagu automatic!!! style kot... gempak shiallll.....


Lupa nak bagi tau nama band ni walaupon u all dah tau.... aku suka iklan dia dlm Hitz.fm "we are Tokyo Hotel... we love our dream n we care about u"

Wuhuuuuuuu BunkFace seeeeh



So MTV World Stage mmg terbaik mmg x rugi kalo hang laburkan duit hang kt cni. Mmg puas hati giler... terlompat-lompat aku mcm org gila!!! yelaaah mna x best artis2 gempak blaka... anyway aku nak beri pengakuan kt sini bahawa cerita di adalah rekaan semata-mata. Tidak ada kene mngene yg hidup atau yg sudah tiada..... so korg kene tipu ngan aku.... Byk duit aku nak pergi sana.... ewaaaah ewaaah..... hahaha sory lalala

~~Tammat~~

Sampan ku lajuuuusss...

Kita mulakan xtvt kita ngan senaman pagi... oh mesti ada senaman tuk apa2 saja xtvt yg belah pagi walaupon kene gotong royong mesti ada senaman pagi hehehe

kira sama2 1, 2, 3, dan 4 ewaaaahhh


Sesi gurau sende ek??? hahaha tak ni sesi men2 mata... haha lagi bohong... ni sesi ice kerim breaking king mngejut waaah panjang namanya lagi pembohong....


Apa yg senyum sgt kah itu??? ada mnde2 funny ker??? ntah.... x igt

tibalah masa untuk mngocok air tasik... tapi sebelum itu mst lah pakai sweter terapung nih... mmg meletup!!! bwk pakai g kelas pon pasti ramai yg mngupat.... jeles lah tuh!!! hahaha

Ini adalah latihan Cara2 nak menpertahankan diri ketika berada d dlm koyak.... eh kayak laaah

1) kalo musuh dtg dari dlm air so cmni caranya

2) Serangan dari dpn cmni caranya....

3) Pon sama dtg dr arah dpn... blakang pon boleeeeeeh

Posing mesti wajib sblum xtvt mnkeruhkan air



Yeeeaaah hahaha!!! selok tul duk atas menatang nih.... syoook uuuhhh!!!!

tamat sudah xtvt ini... tp sblum tuh bergamba laaah dulu....

Ini adalah Sopan


Ini adalah sutun... eh!!! Santun ahak ahak ahak

~~TAMMAT~~

p/s : tq to bro potograpi coz allow me to steling all the crazyness pic.... very awesome kualiti.... apa aku merepek nih??? patutlah muet band 6... cuit cuit cuit...

Mcm mana nak buat ni????

Adoooiyaaai mcm mana nak buat nih... aku lansung x faham n xtau lansung nak buat bende nih. Puas aku nak pahamkan tapi tak dapat gak. Bende ni format matematik algorithm, dah lah aku ni x suka mate kene plak subjek mate pastu create dlm [programming]. Rasa nak tumbang jerk duk dlm kelas ni. Serabut kepala hotak aku nk kaji mnde alah nih... dah lah ni first assigment aku pastu aku x buat poon.... adoooi apalah nasib badan ni!!!

Ni hasil kerje senior bdk kelas aku. nak tanya segan perempuan kaaan... so malu lah hehehe

Aku try lah run tgk hasil dia cmner... aku leh paham cara dia buat tapi nak explain tuh yg payah pastu nk wat cara sndiri tnpa tiru... adeeeeh cmner lah nk wat ek??? hehehe