Peminat-Peminat Saya HaHaHaHaHa

Ini kalo urut atas badan aku bukan stakat hilang lenguh2 badan , silap2 hilang nyawa skali poon ade.... hahaha tp kalo bnde ni slamat digunakan nak gak try hahaha badan aku ni dh lama x diurut nih.... hehehe

^__^





Yuuuuuuuccccccccckkkkkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!

^__^

Bila korg tgh bukak blog aku nih, jgn sapa2 berani kentut depan blog aku nih.... if aku ade bau pelik kt blog aku nih.... aku cari tuan punya bau kentut nih... wahaha

^__^

Awek yang Kesepian

salam,

spe nk brknaln dgn sye

sye single lgi

bek

spn sntun

hrmt owg tue

x ego

x pns brn

sye itam manis

comey tau

smbhyg x tnggl

tutup aurat

puase x tnggl

nme sye baizura

owg pnggl bai

korng bly pnggl sye zura

cube tgk senyuman mns sye

mnggoda tau




Hahaha.... apa laaaah weeey perasaan cikgu bdk nih ketika menanda kertas jawapan kertas nih... mst sentap hati mak nak hahaha aku pooon leh sentap gak tau... wahaha agak2 lah kan bdk tuh paham tak apa dia tersalah tulis???? Hmmmm

^__^

Saya Minat Awak

Awak mmg lawa.... Awak mmg cun.... Awak mmg cantik..... semuanya awak..... agak2 bila kita boleh coouple?????
^__^

Kalau perempuan tanya: Lawa ke budak pompuan tu?
Makna tersembunyi: Siapa yang paling lawa? I ke, budak pompuan tu?

Kalau perempuan tanya: You dah makan ke belum?
Makna tersembunyi: Jom pi makan. Lapar ni!

Kalau perempuan kata: Lawa-lawa la baju kat sini, yek.
Makna tersembunyi: Belikanlah untuk I.

Kalau perempuan kata: Rasa macam nak pening la.
Makna tersembunyi: Tolong picit kepala.

Kalau perempuan kata: Letihnya hari ni. Mana nak masak, basuh kain-baju lagi...
Makna tersembunyi: Kita makan kat luar jelah. Lepas tu, tolong basuh kain-baju sekali, yek.

Kalau perempuan kata: Kita lebih sesuai berkawan saja.
Makna tersembunyi: I tak nak kat you. Tak paham-paham ke?

Kalau perempuan kata: I suka berkawan dengan you. You baik, memahami bla bla bla...
Makna tersembunyi: Hish... I rasa macam minat sesangat kat you la... Rasa macam nak jadi awek you je.

Kalau perempuan tanya: You pernah tak teringatkan awek you yang dulu?
Makna tersembunyi: Kalau nak gaduh, kalau berani sangat, sebut la nama dia depan aku.

Kalau perempuan kata: I sanggup berkorban demi kebahagiaan you.
Makna tersembunyi: Amboi! Aku kena berkorban.Habih, hangpa dua ekoq gak yang seronok.

Kalau perempuan kata: I tak kisah kalau memang betul you nak kahwin lagi satu. Asalkan you berterus-terang dengan I, bersikap jujur dan berlaku adil.
Makna tersembunyi: Sapa kata aku tak kisah? Adil ke tak adil, aku tak kira! Langkah mayat aku dulu sebelum nak menikah lagi satu.

Kalau perempuan kata:
Ini motor abang ker?
Makna tersembunyi:

- kereta abang kene tarik ke...?
- MOTOR KAPCAI BURUK ADA HATI NAK BAWAK AKU. KALAU SUPERBIKE KE OK LAH.
- "ko gile nak suruh aku naik moto ni???!"

Seorang bijak pandai berpesan kepada anak lelakinya: “Wahai anakku, sekiranya engkau berasa perlu untuk bersahabat dengan seseorang, maka hendaklah engkau memilih orang yang sifatnya seperti berikut:

1. Jika engkau berbakti kepadanya, dia akan melindungi kamu;

2. Jika engkau rapatkan persahabatan dengannya, dia akan membalas balik persahabatan kamu;

3. Jika engkau memerlu pertolongan daripadanya, dia akan membantu kamu;

4. Jika engkau menghulurkan sesuatu kebaikan kepadanya, dia akan menerimanya dengan baik;

5. Jika dia mendapat sesuatu kebajikan (bantuan) daripada kamu, dia akan menghargai atau menyebut kebaikan kamu;

6. Jika dia melihat sesuatu yang tidak baik daripada kamu, dia akan menutupnya;

7. Jika engkau meminta bantuan daripadanya, dia akan mengusahakannya;

8. Jika engkau berdiam diri (kerana malu hendak meminta), dia akan menanyakan kesusahan kamu;

9. Jika datang sesuatu bencana menimpa dirimu, dia akan meringankan kesusahan kamu;

10. Jika engkau berkata kepadanya, nescaya dia akan membenarkan kamu;

11. Jika engkau merancangkan sesuatu, nescaya dia akan membantu kamu;

12. Jika kamu berdua berselisih faham, nescaya dia lebih senang mengalah untuk menjaga kepentingan persahabatan;

13. Dia membantumu menunaikan tanggungjawab serta melarang melakukan perkara buruk dan maksiat;

14. Dia mendorongmu mencapai kejayaan di dunia dan akhirat.

Sebagai remaja yang terlepas daripada pandangan ayah ibu berhati-hatilah jika memilih kawan. Kerana kawan, kita bahagia tetapi kawan juga boleh menjahanamkan kita.


Hidup Jgn Nak Bertopeng

Bebudak Blogger

Sedang aku jalan2 kt S.U.B UTM aku nmpak lah satu baju ni kt kedai cendarahati sehelai baju yg bersinar-sinar kt mata aku... baju penuh dgn aura dan memanggil-manggil aku dtg menhampirinya.... aku tertarik dengan keindahan busana ini... lalu aku tidak berfikir pnjang dan terus beli laaaah hahaha dah aku tgh sengket bleh plak aku bantai beli baju ni??? adooiyaaai tp xperlaaah utk memenuhi kepuasan diri sndiri... apa-apa pon thx kt tuan kedai tuh sbb bg diskaun singgit jerk dr harga asal rm15 huuurrrrmmmm.....

^__^

Salam korg sume... masa cuti maulidul rasul org len sibuk ngan persiapan ngan perarakan.... aku n kawan2 pon sibuk juga perarakan kitorg ke Kota Tinggi untuk mandi air terjun... hehe syoook uuuuu mandi air terjun loooorrrrr......

Kita mulakan gamba hahaha jeem jeem.... nyum2... peeeweeeet biasa lah g mana2 air terjun mst terjumpa perrggghhhhh mmg tak ar kan.... layaaaaan je k... special tuk laki2 yaaaaa enjooooy




Zamir yg happy sangat main air... biasa laaah x penah main air sebnyak nih... biasa main dlm besin kain jerk......


Uuuuu... hot nya abg Paiq nih.... skali pose mcm Amitabh Bachan time remaja haha

Aku yg terkejar2 nak amik gamba skali haha n yg lain dh tersangkut kt celah2 batu...

Hero remaja ^__^

Haaah ni artis tgh wat cover majalah playgirl..... wooow mmg hot mamat nih..... caya jelaaaah......

Main air mmg syok ar.... tp yg x syok sakit badan coz aku terjatuh dr atas batu yg licin... sakit **** aku... T__T tp mmg enjooooy.... thx kt Fariz sbb trip nih... next trip katanya Gunung Ledang.... yeeeaaaaaahhhhh

^__^

Sejarah Saya Dalam Scout






Lets Celebrate....







Gong Xi Fa Chai

Heeeeey u all..... Gong Xi Fa Chai...... hahhaha waaaahhhh mcm meriah jerk tahun nih..... kan kan kan... cuma kawasan pantai timur ni dah msuk musim hujan plak dah... tp xper celebartion tetep diteruskan.... apa yg aku suka ttg tahun baru cina nih mercun laaaah... umah aku duk kawasan cina so mmg meriah lah malam2 nih.... dh mcm wat perasmian sukan sukma plak hahaha

Tahun ni tahun arnab.... kalo aku tahun naga waaaarrrrgggghhhhhh..... comel lah arnab nih.... agak2 mereka yg lahir tahun arnab mesti sume comel2 kan kan kan.....
Kat sini aku nak wish tahun baru cina aku kat kawan2 aku yg berbangsa cina...... nak kenal tak kawan-kawan cina aku???? jooom berkenalan.......

Nama amoi ni Yoke Ping... aku kenal amoi cantik nih kt PLKN.... dia ni baik sgt sbb suka buli aku....hahaha dia suka pggl aku Hak Tan... maksubnya bdk hitam... chait.... apa-apa pooon Gong Xi Fa Chai

Ini amoi comel plak ni ni namanya Chui Hia Mui.... dia ni ckp melayu mmg pekat... mcm org KL hahaha mmg org KL poooon..... aku kenal dia ni pon sama gak kat PLKN.... Gong Xi Fa Chai yerk chui.....

Joey Wai Chaik Yee nama awek ni.... org bentung kalo x silap aku laaaah... hah dia ni aku igt kembar Chui tp bukan, pon sama gak kenal kt PLKN..... dia ni peramah orgnya tp dah lost contact tp xper FB dh jumpa hahaha Gong Xi Fa Chai

Ini junior aku kt skoloh aku.... kuat giler dlm bidang pengakap... mcm aku gak... hahahaha last year aku ade g umah dia beraya laaaah tp x bg angpau.... so taun ni sila bg angpau ok..... Gong Xi Fa Chai.....

Ini bdk Kolej aku.... nama Lee Chee Weei..... kiut orgnya..... hahaha pon baik orgnyaaaaa Gong Xi Fa Chai...

Lee Loong Hee nih bdk kelas aku masa diploma dulu... dia sorg2 jerk cina dlm kelas aku.... suka sgt senyum dlm kelas....x klakar pon senyum gak hahaha Gong Xi Fa Chai...

Ini senior aku namanya Wong.... nama penuh x igt hahaha..... skrg dah keje kt Semambu.... Gong Xi Fa Chai

Haaah ni sorg lg nama Sky Tey.... kuat menbebel.... rakan kerja aku masa kt secret resepi..... ckp melayu mmg terabur tp dia ni kelakar... hahaha Gong Xi Fa Chai

Aku harap Tahun Baru Cina tahun ni akan beri byk ONG kat korg..... and hidup selesa... aman... damai..... dan jooom kita sahut gagasan 1 Malaysia hahahahha....

^__^