Peminat-Peminat Saya HaHaHaHaHa

Ini first time try nih... dah lar berat, leh ketar tangan aku nih hehehehe



Studio C (part 1)




3 Pesalah

Tiga lelaki, seorang ahli falsafah.. seorang pakar matematik dan seorang pelawak ditangkap
atas kesalahan mengendap itik buat projek…
Lalu hakim berkata..
"kamu boleh menanyakan satu soalan kepada ku.. kalau aku dapat menjawab.. kamu akan ditahan
di penjara.. tapi kalau aku tidak dapat menjawab… kamu akan dibebaskan..

Ahli Falsafah mula berkata..
"Saya mahukan Yang Arif membawa sebuah buku falsafah yang lengkap dari Socrates.. Jika Yang
Arif berjaya membawanya.. saya rela dihukum…".

Lalu Hakim mengarahkan pekerjanya pergi mencari buku yang diperkatakan.. lalu buku itu di
berikan kepada ahli falsafah untuk di sahkan…
"Ya benar sekali ini lah bukunya yang Arif…"
Lalu Ahli Falsafah dipenjarakan…

Kemudian giliran pakar matematik mengajukan pertanyaan…
"Cuba jawab 1253*254-45557+(5454*25451) dalam masa 5 saat..".
Sambil menekan kalkulator dengan pantas.. Hakim memberikan jawapannya.. dan ternyata tepat..
Lalu Pakar Matematik pun dipenjarakan..

Giliran terakhir pergi kepada pelawak..
"Berikan saya sebuah kerusi yang mempunyai 7 lubang ditempat duduknya!". kata si pelawak..
Apabila kerusi disediakan.. pelawak itu duduk dan tiba-tiba melepaskan kentut yang kuat..
Lalu dia berdiri dan bertanya kepada Hakim..
"Yang Ariff.. dari lubang mana kentut saya tadi keluar?"

Setelah membelek kerusi dan melihat lubang yang berada tepat dibawah punggung si pelawak tadi..
hakim berkata…
"Kentut mu keluar dari lobang yang ketiga dari sebelah kanan ini..".

"Salah!!!" Sebenarnya kentut saya dari lubang punggungku ini !!!".
Pelawak itu kemudian dibebaskan.

Ada sepasang suami isteri, baru jua berkahwin, menjalani puasa first time as a couple. Hendak dijadikan ceta, mereka ni pun bergaduh ntah pasal apa.

Si suami pun ngan merajuk nya bagi cold shoulder kat si isteri ngan nda mau becakap dengan bininya. Jadi malam harinya ia pun menulis note untuk si isteri: "Sahur nanti bangunkan abang" dan di simpan dekat dengan tempat tidur isterinya.

Apabila si laki ni bangun, hari sudah pun siang dan dia mendapati ada sekeping nota dengan tulisan bini dia: "Bang, bangun bang, makan sahur." Kuang kuang kuang~

Pizza Papa John






Not bad lar pizza nih, tapi roti dia x brapa sedap n kuah pun sama x best lansung. kalo pizza hut satu set 2 pizza tp yang ni satu set satu pizza BEESAAAAAR PUNYAAAA

I Hate This Job


Time praktikal nanti aku buat, tidaaaaaaaaaak.....

Pada Satu Malam Hari Itu


Aku , Nana dan Zul telah pun keluar bersama-sama dan diiringi jurufoto en. Syawal pergi ke TC untuk menhabiskan masa bersama untuk berceloteh sehingga lewat pagi. Kami kenala antara satu sama lain ketika menuntut di IKIP International College dan kos yang sama. Pada malam itu kami makan di restoran Timur dan juga menjilat ais krim McD. Selepas makan kami beransur pergi dan menikmati keindahan bandar Kuantan pada tengah malam iaitu tengok mak nyah. Selepas tengok mak nyah yang cun-cun itu kami pergi ke taman esplanet. Tiba sahaja disana, satu tragedi dimana Nana bergaduh dengan teman lelaki nya. Nana tidak mengangkat telefon ketika teman lelakinya telefon lalu teman lelakinya telefon di telefon bimbit aku. Aku mula merasa bimbang kerana perkara ini belum terjadi pada aku. Aku terus menberi telefon aku kepada Nana dan Nana menjawab panggilan itu. Teman lelaki Nana marah akan kepada aku dan Zul kerana menbawa Nana keluar pada waktu malam. Perkara yang paling aku geram apabila pada malam itu teman lelaki Nana menelefon aku lebih dari 10 kali, tetapi aku tidak menjawabnya. Aku merasakan perkara ini seperti cerekarama pula hehehe


burgermbira???



Dia lar idola aku... semua lakonan dia mantop-mantop belaka... banyak filem dan drama dia berlakon. Dia ni memang hebat, antara filem yang dia ader Papadom , Histeria , Selamat Pagi Cinta dan lain-lain lagi. Dia ni suka pegang satu watak je... yelar sebab watak ni jelar menjadi sumber pendapatan dia. Nak tau watak apa???? TIANG laaaar........

KFC and HeryAzli

uuu.... sedapnya.... banyaknya....

Ini semua Hery dan Azli yang belanja, sebab mereka berdua dah dapat keje kat KL, so sebelum pemergian mereka ke KL mereka belanja lar kitorang satu kelas berserta Cik Khairiah join makan KFC kt Teluk Cempedak.



Lepas je makan, kitorang berarak beramai ke tempat yang menarik di TC untuk bergambar untuk tanda kenang-kenangan. Aku macam biasa pantang nampak kamera terus buat aksi gedik hehehe sampai mereka naik meluat tengok aku hahaha..... "suka hati laaaar"

Mereka yang Terdahulu

Ini gambo Arwah Tokki aku, masa ni dia mengusahakan kedai runcit...


Minah yg tengah tuh mak aku laaar... hehe

*semua gambar ehsan dr ohsenggora.blogspot.com