Peminat-Peminat Saya HaHaHaHaHa

Jom Melukis

Time ni kami baru lepas balik dr open house rumah kawan kami... then tiba2 plak nak g main bowling kat danga city mall tp x jd plak... haha tiba2 kawan2 aku terperasan ade pameran lukis2 ni then ade satu tmpt ni ade tmpt main lukis2 so kami pon g ar main lukis....

Sorg2 nak tunjuk kreativiti masing2... mcm2 corak kami design hehe tp seronok gak sbb hasilnya sgt2 cantik... mcm x caya jerk huhuhu

Tgk aku... focus giler wat keje lukis2 ni haha... apa yg menariknya kertas tuh warna hitam n kami just lukis atas kertas hitam n ia akan kuar warna yg sgt menarik...

Ni AG.... awek dia yg sblah tuh mmg pndai lukis.... awek dia ni class mate aku hahaha

Zamir mmg suka lukis tulisan khat... cantik wooooo siap tulis nama aku lg tp mcm z betul jerk ejaan hehehe nice~~

Taraaaaa kenapa???? x percaya???? ni jelah yg mampu aku lukis hehehe simple n nice.....

so tu jelah aku nak share ngan korg...
jmpa lagi...
bhai

0 Comments:

Post a Comment